c
Glas med stjernetegn
Babybogen - Barnets første bog - personlig dåbsgave med navn
Personlige børnebøger med barnets navn fra Min Personlige Bog
3D glas - personlige gave til dåb
Navneplakater til dåb trykt med navn og dato - Min personlige gave
højdemåler med navn - Min personlige gave
fodbold plakater med navn
Bordflag graveret med navn og foto til dåb og fest
Rygsække broderet med navn fra Min Personlige Gave
Skriveartikler og skoleting graveret med navn til skole og arbejde
Alt til bad, håndklæde broderet med navn

Velkommen til Min-Personlige-Gave.dk 

Webshoppen med personlige børnebøger og dåbsgaver med navn!

Alle mine gaver er unikke og personlige med barnets navn enten trykt, broderet eller graveret ind i gaven. Mine personlige gaver bruges især til barnedåb, navngivning eller til barnets fødselsdag. Børn elsker en personlig gave.

Mit speciale, siden 2004, er stadigvæk mine personlige børnebøger, hvor barnet er bogens hovedperson, – flettet ind i en rigtig historie med vennerne og drager, prinser og prinsesser! Vælg imellem mere end 20 forskellige personlige børnebøger og gæstebøger. At læse en bog med og om sig selv er et hit for hvert et barn. Babybogen, barnets første bog, er især populær som dåbsgave, da den indeholder 19 personlige oplysninger fra fødslen. Alt flettet ind i eventyret sammen med din personlige hilsen. En mindebog for både forældre og barnet til dåbsdagen og barnets første fødselsdag. 

3D glas med dit eget foto og dåbsglas er ligeledes unikke og magiske gaver. Tusindvis af små prikker, lavet med laser, skaber den vidunderlige 3D effekt inde i glasset! En eksklusiv dåbsgave. Mine bordflag hører nærmest til samme kategori. Flotte og majestættiske flag, der er laser graveret med både navn og foto!

Legetøj er altid sagen! Bliver barnets navn graveret eller broderet i,  bliver det ikke mindre spændende! Plys, rangler, trækdyr, puslespil, togsæt m.m. kan du finde her. Gaver med navn og praktiske ting til både dagplejen, børnehaven og skolen kan jeg også klare! Få navn på så bliver dine ikke væk: Drikkedunke & madkasser, blyanter og skriveting, rygsække & tasker.

Er du mere til en flot plakat til børneværelset? Navneplakater til dåb og fødselsdage med farverige illustrationer fra mine personlige børnebøger finder du også her. Trykt med barnets navn, fødselsdato og endda med din egen hilsen. Populær er også mine Fodboldplakater, til såvel store og små.

Håber du bruger 5 minutter på at finde din helt rigtige gave blandt mine personlige børnebøger og dåbsgaver med navn. Tiden er givet godt ud!

God tur rundt på min side…du kan læse lidt mere om mig og min side her

Se aktuel ekstra leveringstid her!

Brian René Jørgensen

Min Personlige Gave - Gaver med navn til børn

You've just added this product to the cart: